Jato krijgt concurrentie

Redactie Redactie
• Laatste update:

” De leiding van het Roadtodata Benelux, dat is gevestigd in Culemborg, is in handen van Rob Verkerk. Hij was tot voor kort werkzaam als director product marketing bij Hummer Europe. “We hebben technologie ontwikkeld voor zowel het verzamelen als het verspreiden van automotive-marktgegevens en -informatie”, vertelt hij. “Deze benadering stelt ons in staat om gegevens aan te bieden waar de auto-industrie werkelijk behoefte aan heeft.”

Het bedrijf claimt relevant informatie te kunnen leveren voor de hele levensloop van een auto. “Onze belangrijkste producten zijn evenwel prijzen, specificaties en opties van auto’s en verkoopregistraties, zowel de Nederlandse als Europese.” Als potentiële klanten denkt het bedrijf vooral aan importeurs, leasemaatschappijen en webportals.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Jato krijgt concurrentie | Automotive Online

Jato krijgt concurrentie

Redactie Redactie
• Laatste update:

” De leiding van het Roadtodata Benelux, dat is gevestigd in Culemborg, is in handen van Rob Verkerk. Hij was tot voor kort werkzaam als director product marketing bij Hummer Europe. “We hebben technologie ontwikkeld voor zowel het verzamelen als het verspreiden van automotive-marktgegevens en -informatie”, vertelt hij. “Deze benadering stelt ons in staat om gegevens aan te bieden waar de auto-industrie werkelijk behoefte aan heeft.”

Het bedrijf claimt relevant informatie te kunnen leveren voor de hele levensloop van een auto. “Onze belangrijkste producten zijn evenwel prijzen, specificaties en opties van auto’s en verkoopregistraties, zowel de Nederlandse als Europese.” Als potentiële klanten denkt het bedrijf vooral aan importeurs, leasemaatschappijen en webportals.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.