Fiat werkt samen met Chery

Redactie Redactie
• Laatste update:

Fiat heeft voor dieselmotoren een soortgelijke overeenkomst met de Indiaanse fabrikant Tata.

In een verklaring zegt Fiat-ceo Sergio Marchionne dat de samenwerking met Chery een belangrijke stap is de de strategie van het Italiaanse bedrijf om via allianties verder uit te breiden op de internationale markt. Uiteraard is ook Chery zeer tevreden, getuige de persverklaring van general manager Yin Tongyao: “De succesvolle samenwerking tussen Chery en Fiat Auto getuigt van Fiat’s vertrouwen in Chery en is tevens een belangrijke stap voor Chery”. Waarvan acte.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Fiat werkt samen met Chery | Automotive Online

Fiat werkt samen met Chery

Redactie Redactie
• Laatste update:

Fiat heeft voor dieselmotoren een soortgelijke overeenkomst met de Indiaanse fabrikant Tata.

In een verklaring zegt Fiat-ceo Sergio Marchionne dat de samenwerking met Chery een belangrijke stap is de de strategie van het Italiaanse bedrijf om via allianties verder uit te breiden op de internationale markt. Uiteraard is ook Chery zeer tevreden, getuige de persverklaring van general manager Yin Tongyao: “De succesvolle samenwerking tussen Chery en Fiat Auto getuigt van Fiat’s vertrouwen in Chery en is tevens een belangrijke stap voor Chery”. Waarvan acte.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.