Driessen wil Lathouwers Helmond doorstarten

Redactie Redactie
• Laatste update:


De vestiging is volgens Driessen, die al Opel-dealer is in Eindhoven, Valkenswaard en Hapert, een prima uitbreiding van zijn huidige dealergroep. “Helmond sluit mooi aan op ons rayon. Met 80.000 inwoners zit er bovendien veel potentie. We hebben in het verleden al eens overleg gevoerd over een mogelijk overname, maar dat is toen niet doorgegaan. Door het faillissement kwam de zaak opnieuw in beeld.” Het merendeel van het oude personeel zal gehandhaafd blijven, vertelt Driessen. “Enkele mensen hadden al ontslag genomen, anderen werkten parttime. Maar we nemen, als het allemaal doorgaat, een cluster van zo’n twintig mensen over.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Driessen wil Lathouwers Helmond doorstarten | Automotive Online

Driessen wil Lathouwers Helmond doorstarten

Redactie Redactie
• Laatste update:


De vestiging is volgens Driessen, die al Opel-dealer is in Eindhoven, Valkenswaard en Hapert, een prima uitbreiding van zijn huidige dealergroep. “Helmond sluit mooi aan op ons rayon. Met 80.000 inwoners zit er bovendien veel potentie. We hebben in het verleden al eens overleg gevoerd over een mogelijk overname, maar dat is toen niet doorgegaan. Door het faillissement kwam de zaak opnieuw in beeld.” Het merendeel van het oude personeel zal gehandhaafd blijven, vertelt Driessen. “Enkele mensen hadden al ontslag genomen, anderen werkten parttime. Maar we nemen, als het allemaal doorgaat, een cluster van zo’n twintig mensen over.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.