Bavaria City Racing weer naar Rotterdam

Redactie Redactie
• Laatste update:

“We hebben nooit onder stoelen of banken gestoken dat we graag terug wilden keren naar Rotterdam.” Vaanholt wil volgend jaar in ieder geval de Nederlandse F1-coureurs naar Nederland halen, maar gaat ook proberen Renault te strikken. “Vorig jaar hebben we via sponsor Philips Williams binngehaald, we gaan nu via ING proberen Renault de regelen.” Ook het burning rubber gala krijgt een vervolg. “We zijn van het gala niet financieel beter geworden, integendeel zelfs, maar we merkten dat er ontzettend veel prijs op werd gesteld.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Bavaria City Racing weer naar Rotterdam | Automotive Online

Bavaria City Racing weer naar Rotterdam

Redactie Redactie
• Laatste update:

“We hebben nooit onder stoelen of banken gestoken dat we graag terug wilden keren naar Rotterdam.” Vaanholt wil volgend jaar in ieder geval de Nederlandse F1-coureurs naar Nederland halen, maar gaat ook proberen Renault te strikken. “Vorig jaar hebben we via sponsor Philips Williams binngehaald, we gaan nu via ING proberen Renault de regelen.” Ook het burning rubber gala krijgt een vervolg. “We zijn van het gala niet financieel beter geworden, integendeel zelfs, maar we merkten dat er ontzettend veel prijs op werd gesteld.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.