TomTom pest Garmin

Redactie Redactie
• Laatste update:

Garmin (marktleider in de VS) zou volgens TomTom een onlogische overgang hebben gemaakt van een combinatie van touch screen en knoppen naar alleen touch screen. Als voorbeeld zou de TomTom Go hebben gediend, die maar één knop heeft: de aan/uit-knop.

Volgens Garmin is de enige overeenkomst tussen de twee navigatieapparaten dat bij beide het scherm aan de voorkant zit. Overigens lopen er ook in de VS een rechtszaak tussen beide kemphanen: daarin stelt Garmin dat TomTom inbreuk heeft gemaakt op zes van zijn patenten. De zaak in Nederland is volgens Garmin een gevalletje terugpesten.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

TomTom pest Garmin | Automotive Online

TomTom pest Garmin

Redactie Redactie
• Laatste update:

Garmin (marktleider in de VS) zou volgens TomTom een onlogische overgang hebben gemaakt van een combinatie van touch screen en knoppen naar alleen touch screen. Als voorbeeld zou de TomTom Go hebben gediend, die maar één knop heeft: de aan/uit-knop.

Volgens Garmin is de enige overeenkomst tussen de twee navigatieapparaten dat bij beide het scherm aan de voorkant zit. Overigens lopen er ook in de VS een rechtszaak tussen beide kemphanen: daarin stelt Garmin dat TomTom inbreuk heeft gemaakt op zes van zijn patenten. De zaak in Nederland is volgens Garmin een gevalletje terugpesten.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.