Autotrader bekendste occasionsite

Redactie Redactie
• Laatste update:

In de categorie Automotive – Occasions is Autotrader het meest bekend, in automotive – Divers is het de site van de ANWB die de beste bekendheid geniet. In de categorie Bedrijven is het bouwmarkt Gamma die het meest bekend is.

De bekendste website is Google (97,1%), gevolgd door Marktplaats (95,8%) en Startpagina (93,1%). Opmerkelijk is de aanwezigheid van de website van de belastingdienst, die staat met een bekendheid van 87,6% op de zesde plaats.

Onderzoeksbureau Miltiscope Visiscan wijst erop dat de meeste marktleiders al een grote naamsbekendheid hadden voordat ze aanwezig waren op internet. Het onderzoek naar de bekendheid van websites is voor het eerst gehouden, het is de bedoeling om het ieder kwartaal te herhalen.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Autotrader bekendste occasionsite | Automotive Online

Autotrader bekendste occasionsite

Redactie Redactie
• Laatste update:

In de categorie Automotive – Occasions is Autotrader het meest bekend, in automotive – Divers is het de site van de ANWB die de beste bekendheid geniet. In de categorie Bedrijven is het bouwmarkt Gamma die het meest bekend is.

De bekendste website is Google (97,1%), gevolgd door Marktplaats (95,8%) en Startpagina (93,1%). Opmerkelijk is de aanwezigheid van de website van de belastingdienst, die staat met een bekendheid van 87,6% op de zesde plaats.

Onderzoeksbureau Miltiscope Visiscan wijst erop dat de meeste marktleiders al een grote naamsbekendheid hadden voordat ze aanwezig waren op internet. Het onderzoek naar de bekendheid van websites is voor het eerst gehouden, het is de bedoeling om het ieder kwartaal te herhalen.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.