Reorganisatie dealernet wordt moeilijker

Redactie Redactie
• Laatste update:

Het Hof deed zijn uitspraak in een zaak van een Deense dealergroep die zich ertegen verzette dat de importeur destijds, bij de invoering van ‘Monti’ zijn dealers collectief opzegde. Volgens de importeur was de scheiding van verkoop en onderhoud die Monti heeft doorgevoerd dermate invloed op de markt, dat er van een reorganisatie sprake was. Het Hof was het daar niet mee eens en gaf de dealers gelijk.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Reorganisatie dealernet wordt moeilijker | Automotive Online

Reorganisatie dealernet wordt moeilijker

Redactie Redactie
• Laatste update:

Het Hof deed zijn uitspraak in een zaak van een Deense dealergroep die zich ertegen verzette dat de importeur destijds, bij de invoering van ‘Monti’ zijn dealers collectief opzegde. Volgens de importeur was de scheiding van verkoop en onderhoud die Monti heeft doorgevoerd dermate invloed op de markt, dat er van een reorganisatie sprake was. Het Hof was het daar niet mee eens en gaf de dealers gelijk.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.