Ton Weber plotseling weg bij Havam

Redactie Redactie
• Laatste update:

Sinds vorig jaar is Havam onderdeel van Sator, de joint-venture tussen van Heck en Kroymans Corporation. In de markt gingen al langer het gerucht dat de cultuurverschillen tussen Havam en Van Heck conflicten veroorzaakten.

De 54-jarige Weber zit al sinds 1989 in de directie van Havam. Officieel vertrekt hij op 15 september. Zijn taken worden voorlopig waargenomen door Stefan de Prycker, voormalig directeur van Interpièces in België.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Ton Weber plotseling weg bij Havam | Automotive Online

Ton Weber plotseling weg bij Havam

Redactie Redactie
• Laatste update:

Sinds vorig jaar is Havam onderdeel van Sator, de joint-venture tussen van Heck en Kroymans Corporation. In de markt gingen al langer het gerucht dat de cultuurverschillen tussen Havam en Van Heck conflicten veroorzaakten.

De 54-jarige Weber zit al sinds 1989 in de directie van Havam. Officieel vertrekt hij op 15 september. Zijn taken worden voorlopig waargenomen door Stefan de Prycker, voormalig directeur van Interpièces in België.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.