Hoffmann Megaplan exclusief naar AEN

Redactie Redactie
• Laatste update:

“Door die overname ontstonden er doublures van producten binnen ons bedrijf”, zegt directeur Leon Andriessen. “We vertegenwoordigen het totale programma van John Bean, een top lijn waar we strategisch voor hebben gekozen, en daar horen ook de balancers bij die gelijk zijn als de andere Hofmann. Dat gaat op termijn niet samen.”

Voor de goede orde: er zijn twee Hofmann’s actief als leverancier van wielservice equipment. In de jaren ’90 nam Snap-on Tools het merk Hofmann over. Maar de producent van Hofmann bleef zelfstandig en richtte zich vervolgens op apparatuur voor de auto-industrie.
Een aantal jaren geleden is diezelfde producent, Hofmann Megaplan, weer begonnen met apparatuur voor de aftermarket. En ging daarmee concurreren met het Hofmann van Snap-on Tools. Volgens ingewijden zijn de rechtszaken tussen de twee Hofmann’s over het recht op de naam nog altijd niet afgewikkeld.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Hoffmann Megaplan exclusief naar AEN | Automotive Online

Hoffmann Megaplan exclusief naar AEN

Redactie Redactie
• Laatste update:

“Door die overname ontstonden er doublures van producten binnen ons bedrijf”, zegt directeur Leon Andriessen. “We vertegenwoordigen het totale programma van John Bean, een top lijn waar we strategisch voor hebben gekozen, en daar horen ook de balancers bij die gelijk zijn als de andere Hofmann. Dat gaat op termijn niet samen.”

Voor de goede orde: er zijn twee Hofmann’s actief als leverancier van wielservice equipment. In de jaren ’90 nam Snap-on Tools het merk Hofmann over. Maar de producent van Hofmann bleef zelfstandig en richtte zich vervolgens op apparatuur voor de auto-industrie.
Een aantal jaren geleden is diezelfde producent, Hofmann Megaplan, weer begonnen met apparatuur voor de aftermarket. En ging daarmee concurreren met het Hofmann van Snap-on Tools. Volgens ingewijden zijn de rechtszaken tussen de twee Hofmann’s over het recht op de naam nog altijd niet afgewikkeld.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.