DealerMobiel wekt interesse importeurs

Redactie Redactie
• Laatste update:

De bewuste importeurs gaan de mobiliteitsgarantie dan, samen met de dealers, onder eigen naam presenteren. Iets wat wij prima vinden. Of er nu ‘NDA’ of de naam van het merk op de pas staat, het gaat erom dat de klant langer aan de dealer verbonden blijft. Ook voor bijvoorbeeld dealerholdings liggen daar mogelijkheden.”
De mobiliteitsgarantie biedt voor € 39,95 een jaar lang dekking in binnen-en buitenland en is een samenwerking tussen de NDA, Bovemij en Mondial Assistance. Die laatste twee kennen we al van de ABA mobiliteitsgarantie die maar € 28,50 kost. Biedt de NDA hetzelfde pakket voor meer geld? “Nee, verklaart Huisman desgevraagd, wij richten ons direct op de consument en werken met een consumentenadvies, de prijs voor de leden is hetzelfde.” Hij benadrukt wel dat iedere dealer de mobiliteitsgarantie kan verkopen voor de prijs die hij zelf bepaalt “Wij adviseren de garantie weg te geven bij de verkoop van een occasion of bij een grote beurt.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.