AutoTrader breidt uit met aftersales

Redactie Redactie
• Laatste update:

De bezoeker van AutoTrader treft op de site een knop ‘Onderhoud’ aan. Wie daar op klikt, komt terecht in de boekingsmodule van Garageselect.

Deelname aan Garageselect kost het autobedrijf € 39,95 per maand plus een boekingsfee. Maar autobedrijven die al adverteren op AutoTrader kunnen gratis deelnemen aan Garageselect. Het boekingssysteem is april van dit jaar van start gegaan. Inmiddels bieden rond de honderd autobedrijven al hun diensten aan via Garageselect.

Het blijft niet bij de samenwerking met Garageselect, zegt Paul Wessels, managing director van AutoTrader. “We willen meer toevoegingen op de site, die allemaal te maken hebben met het kopen en bezitten van een auto. Over enige tijd zal ook de website opnieuw vormgegeven worden, daarna willen we de site nog meer verrijken. We weten dat Garageselect nog heel nieuw en pril is. Het zal ook heus geen storm lopen. Maar het kan wel een uitkomst zijn voor garagebedrijven die al erg op internet georiënteerd zijn. Die kunnen het systeem op deze manier uitproberen.” Autobedrijven kunnen via AutoTrader de Garageselect-module ook eenvoudig op hun eigen website zetten.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.