Peking-rally: wie betaalt de rekening (II)?

Redactie Redactie
• Laatste update:

“Op papier hebben we voldoende budget, 83 deelnemers hebben ieder al 25.000 euro toegezegd. Dat geld staat nog niet allemaal op onze rekening, het Nederlandse betalingsverkeer is niet zo snel. Maar het gaat er komen”

Dat het faillissement van organisator Ultimate Events is aangevraagd, was volgens Breedveld niet onvoorzien. “Er zijn een paar equipes die de lol van negentig anderen om zeep proberen te helpen.” Hij is er echter van overtuigd dat hij met zijn groep de problemen gaat oplossen. “Het kan niet zijn dat het niet doorgaat, dat zou zo’n blamage zijn.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.