Strix gaat bomen planten

Redactie Redactie
• Laatste update:

Leaserijders kunnen bij Strix kiezen uit drie hybride auto`s: de Toyota Prius, Honda Civic Hybrid en de Lexus RX400h. Die hebben ook nog eens als voordeel dat de autokosten minimaal 20% lager zijn dan bij een vergelijkbare non-hybride, aldus Strix-directeur Norbert Karthaus.

Het Ministerie van Economische Zaken en Triodos Bank ondersteunen Hybridelease en Klimaatneutraal Rijden. Strix krijgt van EZ-instantie SenterNovem subsidie voor de verdere ontwikkeling van het Hybridelease-concept. Daardoor kan de leasemaatschappij een fulltime account manager op Hybridelease zetten.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.