Airmiles komt met Nationale Autobon

Redactie Redactie
• Laatste update:

nationaleautobon.nl een Autobon kopen. Daarmee kunnen ze autogerelateerde diensten en producten met korting afnemen. Daarbij kun je denken aan uitdeuken, de APK-keuring, het huren van een auto, onderhoud en het herstel van kleine autoschades. In de loop van het jaar volgen meer bestedingsmogelijkheden.

Robert van Amen, general manager bij Air Miles, wordt op 14 juni a.s. ook directeur van de Nationale Autobon. Hij zegt dat meer dan drie miljoen huishoudens Air Miles sparen. Die kunnen voordeeltjes boeken bij reizen, uitstapjes en geschenken – en nu dus ook rondom de auto.

De Nederlandse Air Miles organisatie, Loyalty Management Netherlands, is in 1994 opgericht. Ruim 46% van de Nederlandse huishoudens spaart Air Miles.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Airmiles komt met Nationale Autobon | Automotive Online

Airmiles komt met Nationale Autobon

Redactie Redactie
• Laatste update:

nationaleautobon.nl een Autobon kopen. Daarmee kunnen ze autogerelateerde diensten en producten met korting afnemen. Daarbij kun je denken aan uitdeuken, de APK-keuring, het huren van een auto, onderhoud en het herstel van kleine autoschades. In de loop van het jaar volgen meer bestedingsmogelijkheden.

Robert van Amen, general manager bij Air Miles, wordt op 14 juni a.s. ook directeur van de Nationale Autobon. Hij zegt dat meer dan drie miljoen huishoudens Air Miles sparen. Die kunnen voordeeltjes boeken bij reizen, uitstapjes en geschenken – en nu dus ook rondom de auto.

De Nederlandse Air Miles organisatie, Loyalty Management Netherlands, is in 1994 opgericht. Ruim 46% van de Nederlandse huishoudens spaart Air Miles.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.