Athlon: 54% aandelen is binnen

Redactie Redactie
• Laatste update:

Volgens Athlon is inmiddels voor 54% van de aandelen bekend dat de eigenaren ze zullen verkopen aan De Lage Landen. Naar verwachting komt er in de tweede helft van mei een biedingsbericht, waarna aandeelhouders enkele weken hebben om te laten weten of ze hun aandelen willen verkopen. Als na afloop van die termijn minstens 95% van de aandelen is aangemeld, zal De Lage Landen zijn aanbod gestand doen.

Volgens woordvoerder Jan Demper is Athlon tevreden over de 54% van de aandelen die al zijn aangemeld. “Dat zijn voornamelijk de grotere aandeelhouders, al die kleine particuliere aandeelhouders zul je pas zien wanneer het biedingsbericht is uitgegaan.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.