Prijs belangrijker in keuze leasemaatschappij

Redactie Redactie
• Laatste update:

Deze gegevens komen uit een onderzoek van Heliview, dat 31 mei op het Fleet Management Congres wordt gepresenteerd. Uit dit onderzoek blijkt ook dat een kleine meerderheid van de fleetowners met een koopwagenpark zeggen lease te overwegen als dit goedkoper blijkt dan koop. Vorig jaar was dit voor een derde een overweging. Saillant is echter dat uit het onderzoek ook blijkt dat wagenparkbeheerders met een koopwagenpark weinig inzicht hebben in de kosten die een koopauto met zich meebrengt.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.