Bovag partner van Jobmotive

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dankzij de samenwerking kunnen Bovag-leden hun vacatures gratis plaatsen op www.jobmotive.nl Koos Burgman, algemeen directeur van de Bovag, is blij met het initiatief. “De opleving van de economie leidt weer tot vacatures, ook in onze branches. Jobmotive is een welkome extra tool om vraag en aanbod nog beter bij elkaar te brengen.” Bovag en Jobmotive zullen de banensite via diverse kanalen onder de aandacht brengen van werkzoekenden. Deze kunnen ook een profiel van hun wensen opgeven, waarna ze via de e-mail worden geïnformeerd wanneer er een passende vacature op Jobmotive is geplaatst.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.