Aandelenruil Emwe en AC Delco Europa

Redactie Redactie
• Laatste update:

De joint-venture betekent onder meer dat Emwe in Naarden distributiepunt wordt voor Scandinavië en de Benelux voor het totale AC Delco-programma. “Daardoor wordt ons programma uitgebreid”, aldus Weijerman. “We krijgen nu bijvoorbeeld accu’s en olie in ons programma, wat we nooit eerder gehad hebben.”
De joint-venture houdt bovendien in dat Emwe het AC Delco Service Center garageconcept verder in de Benelux gaat uitdragen. “We staan deze week op Autotechnica”, vertelt Weijerman. “Om het concept in België ook uit te rollen.”

AC Delco is een volle dochter van General Motors en levert onderdelen voor alle Europese en Aziatische automerken.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.