ANWB weg uit schadeland

Redactie Redactie
• Laatste update:

Je zou kunnen zeggen dat dit niet helemaal aansloot bij het verwachtingspatroon dat de schadeherstellers hadden van hun samenwerking met de ANWB. Daarnaast maakte de ANWB in de erkenningen geen onderscheid tussen Eurogarant (vier jaar garantie op schadeherstel) en niet-Eurogarant bedrijven (twee jaar garantie).

Volgens een woordvoerder van de Focwa heeft deze gang van zaken de ANWB ‘een behoorlijk aantal’ opzeggingen van schadeherstellers opgeleverd. Of die opzeggingen voor de ANWB reden zijn de erkenningsregeling op te doeken, is niet bekend. Zelf zegt de ANWB dat de behoefte aan de erkenningsregeling kleiner is geworden. De Focwa vindt dat een keurmerk voor schadeherstel niet bij een consumentenorganisatie thuishoort.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.