AutoTelegraaf werkt samen met FleetSelect

Redactie Redactie
• Laatste update:

In een afgesloten gedeelte van de site kunnen autobedrijven biedingen doen op de ex-lease auto’s. FleetSelect zorgt voor keuring en waardebepaling van deze auto’s. Inspecteurs van FleetSelect gaan naar de leasemaatschappijen toe om de auto’s te inspecteren.

Ook wordt de website AutoVinder.nl gelanceerd. Particulieren kunnen op AutoVinder een gegarandeerd handelsbod op hun auto krijgen. Ook autobedrijven kunnen op deze site hun gebruikte auto’s aan collega’s aanbieden. Daarvoor wordt een aparte bied-applicatie ontwikkeld. Deze dienst wordt gefaciliteerd door FleetSelect, de biedingen komen uit de vaste kopersgroep van FleetSelect, bestaande uit meer dan 1.200 autobedrijven.
De nieuwe applicaties van AutoTelegraaf en FleetSelect worden gefaseerd gelanceerd, de eerste applicaties gaan nog deze maand de lucht in.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.