Speedy: vier vestigingen erbij

Redactie Redactie
• Laatste update:

Franchisenemer Cees Kaptein, mede-aandeelhouder van de vestigingen, wordt tegelijkertijd franchisedirecteur voor Noord-Nederland. “Zijn businessplan ziet er zo goed uit, dat we hem voor de regio Noord-Nederland verantwoordelijk maken”, vertelt Ben van Voskuilen, commercieel directeur van Speedy Nederland.

Afgelopen week opende Speedy al vestigingen in Heerenveen en in Veenendaal, met het nieuwe viertal komt het totaal op twintig vestigingen. De formule groeit harder dan verwacht, vertelt Voskuilen. “De geplande groei voor dit jaar realiseren we nu in de eerste paar maanden. Het voornemen was een vestiging per maand. Maar we maken nu even pas op de plaats, we moeten ook de tijd nemen de nieuwe vestigingen goed te positioneren.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.