Carrousel bij Broekhuis-vestigingen

Redactie Redactie
• Laatste update:

Bij Broekhuis Hoogeveen is Henno Remijn vertrokken als directeur. Op 1 januari is hij namelijk begonnen als vestigingsdirecteur van Broekhuis Volvo in Zeist. Eerder was hij daar verkoopleider. Zijn opvolger in Hoogeveen is Henk van Silfhout, die daar nu verantwoordelijk is voor Volvo en Skoda. Om het allemaal nog complexer te maken: Henk van Silfhout wordt medio dit jaar ook verantwoordelijk voor de recent overgenomen Ford-dealer Greve Autobedrijven in Hoogeveen.

Tenslotte is Harm ten Voorde sinds 1 januari 2006 directeur van de Opel/Chevrolet-vestiging van Broekhuis in Nijkerk.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Carrousel bij Broekhuis-vestigingen | Automotive Online

Carrousel bij Broekhuis-vestigingen

Redactie Redactie
• Laatste update:

Bij Broekhuis Hoogeveen is Henno Remijn vertrokken als directeur. Op 1 januari is hij namelijk begonnen als vestigingsdirecteur van Broekhuis Volvo in Zeist. Eerder was hij daar verkoopleider. Zijn opvolger in Hoogeveen is Henk van Silfhout, die daar nu verantwoordelijk is voor Volvo en Skoda. Om het allemaal nog complexer te maken: Henk van Silfhout wordt medio dit jaar ook verantwoordelijk voor de recent overgenomen Ford-dealer Greve Autobedrijven in Hoogeveen.

Tenslotte is Harm ten Voorde sinds 1 januari 2006 directeur van de Opel/Chevrolet-vestiging van Broekhuis in Nijkerk.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.