Ton en Cor zijn weer vrienden

Redactie Redactie
• Laatste update:

Autovisie was, zo zei directeur Cor Baltus van Kia Nederland, vooringenomen tegenover Kia. Volgens hoofdredacteur Ton Roks schreef Autovisie echter over Kia zoals het over andere automerken schrijft: ‘open en onbevooroordeeld’.

In een brief van Kia Nederland, ondertekend door Ton Roks en Cor Baltus, schrijven beide partijen vandaag dat de ingestelde boycot wellicht niet de juiste oplossing was voor het probleem. Autovisie wordt weer uitgenodigd, maar zal voorlopig alleen nog over Kia’s schrijven in vergelijkende tests, “teneinde het aandeel toetsbare waarde-oordelen te vergroten”.
Het conflict tussen Autovisie en Kia zou onbedoeld ook andere journalisten onder druk hebben gezet. Kia Nederland biedt daarvoor zijn excuses aan, aldus de brief van Roks en Baltus.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.