Koopman koopt QEK van LeasePlan

Redactie Redactie
• Laatste update:

Zoals bekend valt de afzet (en dus de productie-aantallen) van de Smart tegen, reden waarom QEK Benelux de afgelopen jaren een aantal nevenactiviteiten ontwikkelde, zoals schadeherstel, reparatie en onderhoud en ombouw.

Autotransporteur Koopman is actief in Noordwest-Europa en naar eigen zeggen marktleider in de Benelux. De overname van QEK past volgens Koopman binnen zijn strategie om zijn netwerk in de Benelux te versterken.

Met ingang van het tweede kwartaal van 2006 wordt de naam QEK Benelux gewijzigd in Koopman Automotive Solutions.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.