Sun-pakket naar AEN

Redactie Redactie
• Laatste update:

Die situatie is nu veranderd: het gehele Sun-programma (exclusief de diagnosescanners, die door Snapon zelf worden verhandeld) wordt nu weer gedistribueerd door één firma, laten AEN en Sun-fabrikant Snapon weten. Carel ten Horn is daar blij mee. “De mensen in ons bedrijf zijn grotendeels afkomstig uit de Sun-organisatie, het zit ons nog in het bloed.” Om verkoop en service te kunnen leveren, moet AEN snel mensen aannemen. “Wij werken nu met twaalf mensen, begin maart moeten dat er 35 zijn.”

Volgens Marc Kwekkeboom, exportmanager van Snapon Diagnostics, is de combinatie AEN-Hamer de beste om het merk Sun op de Nederlandse markt te vertegenwoordigen. AEN werd eind vorig jaar overgenomen door Hamer Installatietechniek.

Directeur Theo van Leeuwen van Autec-Sun/VLT onthoudt zich van commentaar.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.