Renault: lpg onder duizend euro

Redactie Redactie
• Laatste update:

De vorige actie van Renault, waarbij particulieren en klein-zakelijke bedrijven die voor 31 december 2005 een nieuw type Mégane, (Grand) Scénic of Laguna aanschaften een grátis autogassysteem kregen, verleidde in november en december 35% van de kopers tot de aanschaf van een Eurogas-systeem. Renault Nederland zet deze actie voort, zij het alleen voor de Laguna.

Volgens salesmanager Bas van Bommel van Eurogas Autogas Systems heeft de zakelijke markt het vertrouwen in autogas herwonnen. “Leasemaatschappijen en fleetowners waren het vertrouwen kwijt, omdat veel oudere typen autogassystemen niet optimaal functioneerden en het aantal storingen hierdoor relatief hoog was. Het vertrouwen bij deze groep is ondertussen teruggewonnen.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.