Ledenverlies ANWB houdt aan

Redactie Redactie
• Laatste update:

000 uitkomt. De dienstverlener houdt 3,9 miljoen leden over.

De ANWB verloor vorig jaar 300.000 leden en verwacht ook dit jaar leden te verliezen. Het kondigde september vorig jaar al de nodige stappen aan: van de 4300 arbeidsplaatsen zouden er tot en met 2007 zes- tot achthonderd geschrapt worden om prijsstijgingen te voorkomen.

Volgens de ANWB liggen een aantal redenen ten grondslag aan het ledenverlies: financiële zorgen, een laag consumentenvertrouwen, het wegdoen van de auto bijvoorbeeld door vergrijzing, het krijgen van een leaseauto, of pechhulpservice via de dealer of importeur.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.