Garagevak wijzigt koers

Redactie Redactie
• Laatste update:

“Het fullservice-concept hebben we losgelaten. Dat betekent niet dat er niets meer te eten en te drinken is, maar we gaan dat op een andere manier invullen.”

Ook het uitnodigingenbeleid wordt anders. Voortaan krijgt iedere exposant 250 entreekaarten die hij zelf kan uitdelen. De bezoekers dienen zich vervolgens op een website van tevoren aan te melden. “Zo hebben we al voor de beurs inzicht in het aantal bezoekers”, zegt Beukers. “We kunnen bovendien in de gaten houden of de relaties van de exposanten zich inderdaad aanmelden.”
De invulling van de beurs wordt ook uitgebreid. Er zal een innovatieprijs worden uitgereikt en er is sprake van een programma van lezingen en seminars.

Organisator Libéma is al enkele jaren verwikkeld in een concurrentiestrijd met de vakbeurzen Autoprofessioneel van Van der Most Groep. In februari organiseert deze voor het eerst Autoprofessioneel in de Evenementenhal in Gorinchem.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.