Ivo Franklin: regionaal tv-programma

Redactie Redactie
• Laatste update:

“Op een show zijn we bezig om een voor iedereen zo goed mogelijke deal te realiseren. Dat gaan we nu op de televisie doen.”

Het programma moet gaan draaien om particulieren die een nieuwe of gebruikte auto willen kopen. “We gaan eerst met een cameraploeg naar die mensen toe, en taxeren dan ook hun auto”, legt Franklin uit. “Daarna gaan we met hen mee naar de dealer in de regio en onderhandelen we samen met hen. Het hele idee erachter is dat auto’s kopen en verkopen ook leuk kan zijn.”

Het programma moet ook ruimte bieden voor informatie over bijvoorbeeld verzekeringen en financieringen. De deelnemende financiële instellingen zullen hiervoor een bijdrage betalen. “En de participerende dealer zal ook meebetalen aan het programma”, aldus Franklin.

Hij hoopt binnen twee maanden de eerste uitzendingen te kunnen maken. Een eerste serie van dertien afleveringen moet gaan lopen bij TV10, een regionaal televisiestation in het zuiden van Nederland. “We hopen het programma daarna te kunnen laten uitwaaieren over heel Nederland, maar wel via de regionale omroepen.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.