Munsterhuis wordt Alfa-dealer

Redactie Redactie
• Laatste update:

Munsterhuis was vorig jaar in het nieuws vanwege de brand die zijn pand in Hengelo in de as legde. Het bedrijf begint zijn Alfa-dealerschap in Twente vanuit zijn vestiging in Enschede. Wanneer het nieuwe onderkomen in Hengelo medio 2006 gereed is, zal het merk daar naartoe verhuizen en samen met Ferrari en Maserati op één verdieping worden gepresenteerd. Munsterhuis vertegenwoordigt in Hengelo ook Jaguar, Chrysler, Jeep, Dodge.

Ook in de Munsterhuis-vestiging in Zwolle start men eind november met Alfa Romeo, hier naast Jaguar en het exclusieve 4WD-centrum.

Munsterhuis is “erg blij” met het dealerschap van Alfa Romeo. “In ons nieuwe pand zullen we het merk op een zeer speciale manier aan onze klanten tonen. Ik kan er op dit moment nog niet te veel over vertellen, maar een bezoek aan onze ‘Italiaanse etage’ zal een ware experience worden.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.