NedCar concentreert zich op B-segment

Redactie Redactie
• Laatste update:

De toevoeging van een tweede modellijn voor een grotere zogenaamde C-segment auto, de nieuwe 2007 Lancer, sloot hij uit. “In het kader van de behoefte aan minder CO2 reductie concentreren we ons bij NedCar op het compacte B-segment. We denken daarbij ook na over een opvolger van de Colt,” aldus Masuko.

De Mitsubishi president zei dat zijn merk met de Colt op schema ligt, maar dat de verkoop van de Smart achterblijft. “Maar van Smart hebben we inmiddels begrepen dat ze de publiciteit en reclame zullen opvoeren om de verkoop te stimuleren”, aldus Masuko.
Voor NedCar is een totale productie van 130.000 eenheden het break-even point. Dit jaar zal men echter niet verder komen dan 120.000 Colts en ForFours.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.