‘LPG-markt gaat verdubbelen’

Redactie Redactie
• Laatste update:

“We verwachten dat we dit jaar zullen afsluiten met 12.000 verkochte installaties”, aldus Verhoeven. “Dat is al een stijging met 35%. En de grootste stijging zit bovendien in de tweede helft van het jaar.” De groeiende vraag wordt volgens Verhoeven onder meer veroorzaakt door de hoge benzine- en dieselprijzen, en door de toenemende aandacht voor de luchtkwaliteit en het milieu.

Verhoeven is zelf partij in de markt, sinds BK-Gas samen met Vialle onder de naam GasFX lpg-installaties op de markt brengt. Hoe groot het aandeel van GasFX in de totale verkopen is, wil hij niet zeggen. “We worden nu door vier automerken actief verkocht”, zegt hij. “Hou het er dus maar op dat het een substantieel aandeel is.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.