Hapert koopt Verdonk

Redactie Redactie
• Laatste update:

Met Verdonk erbij wordt dit 20%.

Volgens Hapert heeft de overname in de eerste plaats een strategische reden. De laatste jaren werd er in de meer speciale modellen, zoals bijvoorbeeld aanhangwagens met een gesloten opbouw, flink geconcurreerd met Verdonk. Directeur-eigenaar Ad Saris: “Verdonk is in Nederland een begrip op het gebied van gesloten aanhangwagens, verkoopwagens en speciale modellen. In Hapert hebben we ons bedrijf de laatste jaren steeds meer gestandaardiseerd. De specialere modellen zijn daardoor enigszins onder druk komen te staan. Met Verdonk erbij is dat probleem nu de wereld uit.” Ook biedt Verdonk hem de mogelijkheden zijn capaciteit uit te breiden: in Hapert zat men qua ruimte aan zijn plafond.

De directie van Verdonk zegt tevreden te zijn met de overname. Verdonk zag zijn marktaandeel de laatste jaren niet of nauwelijks stijgen in een krimpende markt, terwijl het bedrijf fors heeft geïnvesteerd in onder meer een nieuwe moderne fabriek in Beverwijk. “De concurrentie wordt steeds harder”, meent algemeen directeur Jos Verdonk.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Hapert koopt Verdonk | Automotive Online

Hapert koopt Verdonk

Redactie Redactie
• Laatste update:

Met Verdonk erbij wordt dit 20%.

Volgens Hapert heeft de overname in de eerste plaats een strategische reden. De laatste jaren werd er in de meer speciale modellen, zoals bijvoorbeeld aanhangwagens met een gesloten opbouw, flink geconcurreerd met Verdonk. Directeur-eigenaar Ad Saris: “Verdonk is in Nederland een begrip op het gebied van gesloten aanhangwagens, verkoopwagens en speciale modellen. In Hapert hebben we ons bedrijf de laatste jaren steeds meer gestandaardiseerd. De specialere modellen zijn daardoor enigszins onder druk komen te staan. Met Verdonk erbij is dat probleem nu de wereld uit.” Ook biedt Verdonk hem de mogelijkheden zijn capaciteit uit te breiden: in Hapert zat men qua ruimte aan zijn plafond.

De directie van Verdonk zegt tevreden te zijn met de overname. Verdonk zag zijn marktaandeel de laatste jaren niet of nauwelijks stijgen in een krimpende markt, terwijl het bedrijf fors heeft geïnvesteerd in onder meer een nieuwe moderne fabriek in Beverwijk. “De concurrentie wordt steeds harder”, meent algemeen directeur Jos Verdonk.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.