Profile kiest Interstate als huismerk

Redactie Redactie
• Laatste update:

Profile en Interstate hebben zes jaar aan het project gewerkt. Het nieuwe huismerk van Profile is verkrijgbaar in de typen Touring (13 t/m 15 inch) en Sport (14 t/m 17 inch, 18 inch volgt binnenkort). Volgens Luc van Bussel (algemeen directeur Profile Tyrecenter) kenmerk het nieuwe bandenmerk zich door een aantrekkelijke verhouding tussen prijs en kwaliteit. Gerard van Oers (zelfde functie bij Interstate Europe) zegt dat hij bij de ontwikkeling van het nieuwe merk de kennis van Profile over de juiste maten en prijsstelling niet had kunnen missen.

Profile Tyrecenter bestaat uit 160 onafhankelijke autoservicebedrijven in de Benelux en Roemenië. In 2004 behaalde de keten een omzet van ruim € 200 miljoen. Interstate Europe is actief in de verkoop van banden & velgen en onderdelen & accessoires op het gebied van tuning en onderstel.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.