Sluiting Auto Muntstad Overvecht

Redactie Redactie
• Laatste update:

Een half jaar geleden was het aan de Franciscusdreef nog onderdeel van Volkswagen-dealer De Rooij, die in april failliet werd verklaard. “Mede op verzoek van de banken en de importeur hebben wij die vestiging toen overgenomen”, zegt bedrijfsdirecteur Robert-Jan ter Veer. “Maar het is lastig om drie vestigingen in de lucht te houden als ze niet volledig bezet zijn.”

Volgens Ter Veer zijn de VW- en Audi-rijders in de omgeving beter af met de verhuizing van de activiteiten naar De Meern. “We hebben daar een gloednieuw pand dat aan de nieuwste eisen voldoet,daar kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.