Athlon zet routeplanner naast benzineprijzen

Redactie Redactie
• Laatste update:

Het is de bedoeling dat de routeplanner in de loop van volgende week beschikbaar komt.

Eerdere berichten dat tankstations leaserijders van Athlon als klant gingen weigeren, lijken onjuist. “Zo’n weigering zou ons onmiddellijk bereiken, en dat is niet gebeurd”, aldus algemeen directeur Hans Blink van Athlon Car Lease.

Een aantal tankstations zegt dat de prijzen van Athlon niet altijd actueel zijn: als een station zijn prijzen aanpast, wordt dit pas bij Athlon bekend zodra een van hun rijders bij dat station heeft getankt. Nu heeft Athlon Car Lease ongeveer 70.000 auto’s op de weg, en die leveren samen veel gegevens op. Maar Blink erkent dat het voor kan komen dat een prijsaanpassing niet onmiddellijk op zijn site zichtbaar is. “Daar staat tegenover dat we bij de prijzen van ieder station een peildatum vermelden.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.