Hiltermann terug in leasing

Redactie Redactie
• Laatste update:

Hiltermann en Karthaus kennen elkaar uit het verleden: Karthaus leidde indertijd de Hiltermann-vestiging in Alkmaar en werd later sales director van Athlon Car Lease. Hij krijgt de dagelijkse leiding over Strix. Hiltermann neemt zitting in de raad van commissarissen en gaat meekijken over Karthaus’ schouder.

Strix gaat zich richten op de kleinere fleetowner. “De laatste anderhalf jaar zijn er heel grote leasemaatschappijen ontstaan terwijl er aan de onderkant nauwelijks aanwas is geweest. Er ligt een stuk markt dat beter bediend wil worden, waarbij dicht bij de klant een sleutelbegrip is”, aldus Hiltermann.

Zie verder Automotive 22, die donderdag 18 november verschijnt.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.