Unigarant eerste verzekeraar met harde sturing

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dit is een eerste geval van harde sturing door een verzekeraar, een aanpak die door leasemaatschappijen al veel wordt gehanteerd.

Algemeen directeur Hugo Pietersz van Care is zeer te spreken over de overeenkomst. “Unigarant is de eerste verzekeraar die exclusief met een schadeketen samenwerkt.” Hij schat dat de overeenkomst op termijn tien tot vijftien miljoen euro extra omzet per jaar kan opleveren. Op de vraag of meer verzekeraars voor dit harde sturingsmodel zullen kiezen, antwoordt Pietersz dat hij dat hoopt. “Ik zit nu zestien jaar in dit vak en vind dat er weinig wordt bewogen. Het zou mij niet verbazen als andere verzekeraars nu zeggen: we moeten hier op gaan reageren.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Unigarant eerste verzekeraar met harde sturing | Automotive Online

Unigarant eerste verzekeraar met harde sturing

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dit is een eerste geval van harde sturing door een verzekeraar, een aanpak die door leasemaatschappijen al veel wordt gehanteerd.

Algemeen directeur Hugo Pietersz van Care is zeer te spreken over de overeenkomst. “Unigarant is de eerste verzekeraar die exclusief met een schadeketen samenwerkt.” Hij schat dat de overeenkomst op termijn tien tot vijftien miljoen euro extra omzet per jaar kan opleveren. Op de vraag of meer verzekeraars voor dit harde sturingsmodel zullen kiezen, antwoordt Pietersz dat hij dat hoopt. “Ik zit nu zestien jaar in dit vak en vind dat er weinig wordt bewogen. Het zou mij niet verbazen als andere verzekeraars nu zeggen: we moeten hier op gaan reageren.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.