Coert niet langer verdachte

Redactie Redactie
• Laatste update:

In de Panorama van vorige week wordt beschreven hoe For Chuen W., de voormalig financieel directeur van Subaru Benelux, 23 miljoen euro heeft kunnen verduisteren die hij vervolgens vergokte. Hij kreeg de gelegenheid hiertoe doordat de Zuid-Hollandse Subaru-dealer Niba Motors in de periode 1999-2003 contant afrekende met de financieel directeur, aldus het weekblad. Volgens Niba-eigenaar Robbert Hartkoren wisten alleen Coert en W. van deze betalingsconstructie.

De advocaat van Coert zegt in hetzelfde artikel dat er geen sprake is van een complot. “Meneer Leng (de fantasienaam die Panorama aan W. heeft gegeven, redactie) handelde alleen. Vanaf het begin heeft mijn cliënt zijn volledige medewerking gegeven aan het onderzoek. Ik geloof niet dat Coert zich iets hoeft te verwijten. Hij is gewoon slachtoffer van handige oplichting.”

Zie verder Automotive 20, die aanstaande donderdag verschijnt.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Coert niet langer verdachte | Automotive Online

Coert niet langer verdachte

Redactie Redactie
• Laatste update:

In de Panorama van vorige week wordt beschreven hoe For Chuen W., de voormalig financieel directeur van Subaru Benelux, 23 miljoen euro heeft kunnen verduisteren die hij vervolgens vergokte. Hij kreeg de gelegenheid hiertoe doordat de Zuid-Hollandse Subaru-dealer Niba Motors in de periode 1999-2003 contant afrekende met de financieel directeur, aldus het weekblad. Volgens Niba-eigenaar Robbert Hartkoren wisten alleen Coert en W. van deze betalingsconstructie.

De advocaat van Coert zegt in hetzelfde artikel dat er geen sprake is van een complot. “Meneer Leng (de fantasienaam die Panorama aan W. heeft gegeven, redactie) handelde alleen. Vanaf het begin heeft mijn cliënt zijn volledige medewerking gegeven aan het onderzoek. Ik geloof niet dat Coert zich iets hoeft te verwijten. Hij is gewoon slachtoffer van handige oplichting.”

Zie verder Automotive 20, die aanstaande donderdag verschijnt.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.