De Boer: beter in banden

Redactie Redactie
• Laatste update:

Want de van Euromaster afkomstige De Boer en Autec hebben inmiddels besloten uit elkaar te gaan. Diepe droefenis in Huize De Boer? Dat blijkt mee te vallen. “Ik ben in dienst getreden bij Goodyear Dunlop Tires Nederland, als fleetmanager & mileage.” Dat betekent dat De Boer nu verantwoordelijk is voor de grote vloten en onderhoudscontracten van de merken Goodyear, Dunlop en Fulda. “Ik ben terug in banden”, merkt onze jobhopper snedig op. Weinigen hebben gemerkt dat hij weg is geweest.

Het oude benoemingsbericht is inmiddels van deze site verwijderd, maar het artikel in ons blad kon niet meer worden aangepast.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.