Zwavelvrije diesel in september

Redactie Redactie
• Laatste update:

De nieuwe V-Power diesel is ontwikkeld in samenwerking met Volkswagen. Volgens de oliemaatschappij zijn de emissie-resultaten van de nieuwe brandstof sterk verbeterd: de uitstoot van roet zou zijn gedaald met 40 procent, NOx met 5 procent, HC met 60 procent en CO met 75 procent.
De V-Power diesel is vanaf 15 september te koop bij een aantal Shell-stations in Nederland. De overige Shell-stations volgen binnen een maand, aldus Shell. V-Power is daar te koop naast de gewone diesel en is 7 cent per liter duurder.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Zwavelvrije diesel in september | Automotive Online

Zwavelvrije diesel in september

Redactie Redactie
• Laatste update:

De nieuwe V-Power diesel is ontwikkeld in samenwerking met Volkswagen. Volgens de oliemaatschappij zijn de emissie-resultaten van de nieuwe brandstof sterk verbeterd: de uitstoot van roet zou zijn gedaald met 40 procent, NOx met 5 procent, HC met 60 procent en CO met 75 procent.
De V-Power diesel is vanaf 15 september te koop bij een aantal Shell-stations in Nederland. De overige Shell-stations volgen binnen een maand, aldus Shell. V-Power is daar te koop naast de gewone diesel en is 7 cent per liter duurder.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.