Meer klanten, meer verlies

Redactie Redactie
• Laatste update:

Niettemin laat topman Victor Muller optimistische geluiden horen. Zo spreekt hij van 79 orders in portefeuille op 30 juni, dat waren er tijdens de beursgang eind mei nog 57. Deze orders zijn getekend en aanbetaald. Volgens Muller zijn er wat problemen bij de uitbreiding van de productiecapaciteit bij de Britse toeleverancier van plaatdelen. Daarom heeft Spyker de aanvankelijke verwachting van de jaarproductie (45 à 50) verlaagd naar 40 à 45. In de eerste zes maanden van dit jaar werden tien Spykers afgeleverd.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Meer klanten, meer verlies | Automotive Online

Meer klanten, meer verlies

Redactie Redactie
• Laatste update:

Niettemin laat topman Victor Muller optimistische geluiden horen. Zo spreekt hij van 79 orders in portefeuille op 30 juni, dat waren er tijdens de beursgang eind mei nog 57. Deze orders zijn getekend en aanbetaald. Volgens Muller zijn er wat problemen bij de uitbreiding van de productiecapaciteit bij de Britse toeleverancier van plaatdelen. Daarom heeft Spyker de aanvankelijke verwachting van de jaarproductie (45 à 50) verlaagd naar 40 à 45. In de eerste zes maanden van dit jaar werden tien Spykers afgeleverd.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.