Willem Vermeend op congres Automotive

Redactie Redactie
• Laatste update:

In vier scenario’s schetst Ernst & Young hoe de autowereld er over zeven jaar uit kan zien.

Voormalig minister Willem Vermeend behandelt tijdens het congres de economische verwachtingen op middellange termijn, terwijl marketeer Paul Postma de stelling verdedigt dat het klantgedrag nog nooit zo voorspelbaar is geweest als nu. Daarna presenteert Ernst & Young de vier scenario’s en de strategische opties die diverse automotive spelers hebben. De focus ligt op verkoop/leasing en after sales.

Een aantal bekende branchegenoten zal reageren op wat Ernst & Young stelt. Onder hen Hans Blink (Athlon Car Lease), Berend Hulshoff (Louwman & Parqui), Aad van den Oever (1,2,3 Autoservice) en Jacob Stadig (VW/Audi-dealer Autohaas).

Hebt u interesse?
Zie www.automotive-online.nl/congres2004

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Willem Vermeend op congres Automotive | Automotive Online

Willem Vermeend op congres Automotive

Redactie Redactie
• Laatste update:

In vier scenario’s schetst Ernst & Young hoe de autowereld er over zeven jaar uit kan zien.

Voormalig minister Willem Vermeend behandelt tijdens het congres de economische verwachtingen op middellange termijn, terwijl marketeer Paul Postma de stelling verdedigt dat het klantgedrag nog nooit zo voorspelbaar is geweest als nu. Daarna presenteert Ernst & Young de vier scenario’s en de strategische opties die diverse automotive spelers hebben. De focus ligt op verkoop/leasing en after sales.

Een aantal bekende branchegenoten zal reageren op wat Ernst & Young stelt. Onder hen Hans Blink (Athlon Car Lease), Berend Hulshoff (Louwman & Parqui), Aad van den Oever (1,2,3 Autoservice) en Jacob Stadig (VW/Audi-dealer Autohaas).

Hebt u interesse?
Zie www.automotive-online.nl/congres2004

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.