Subsidie voor Donkervoort

Redactie Redactie
• Laatste update:

Ik denk dat onze provincie trots op ons is. Bovendien leveren wij werkgelegenheid voor goed geschoold personeel, dat mogelijk weer in Flevoland komt wonen. In recessietijd neem je niet zo gauw nieuwe mensen aan, door de steun van de provincie wordt dat wat makkelijker.”
De nieuwe Donkervoort wordt minder Spartaans dan de D8, vertelt Middag: “Groter en vooral beter gelijnd. De D8 is niet aerodynamisch, maar aerodramatisch, zeg ik altijd.” Middag weet niet wanneer de nieuwe Donkervoort op de markt komt: “Volgend jaar zou mooi zijn.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Subsidie voor Donkervoort | Automotive Online

Subsidie voor Donkervoort

Redactie Redactie
• Laatste update:

Ik denk dat onze provincie trots op ons is. Bovendien leveren wij werkgelegenheid voor goed geschoold personeel, dat mogelijk weer in Flevoland komt wonen. In recessietijd neem je niet zo gauw nieuwe mensen aan, door de steun van de provincie wordt dat wat makkelijker.”
De nieuwe Donkervoort wordt minder Spartaans dan de D8, vertelt Middag: “Groter en vooral beter gelijnd. De D8 is niet aerodynamisch, maar aerodramatisch, zeg ik altijd.” Middag weet niet wanneer de nieuwe Donkervoort op de markt komt: “Volgend jaar zou mooi zijn.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.