Stern misschien van de beurs

Redactie Redactie
• Laatste update:

Het is volgens Stern-topman Henk van der Kwast – zelf in het bezit van ongeveer elf procent van de aandelen – nog niet zeker dat dit ook zal gebeuren: de besprekingen bevinden zich in een vroeg stadium. “Ik sta er niet onwelwillend tegenover, maar het is ook geen must. Als je aan de beurs bent genoteerd ziet iedereen wat je doet, maar ik heb dat nooit als een nadeel ervaren. Aan de andere kant kan het aantrekkelijk zijn om met een beperkt aantal aandeelhouders te werken.” Binnen twee maanden wordt een beslissing verwacht.

Stern heeft een omzet van € 700 miljoen en 2.250 werknemers. De aandelen zijn genoteerd aan Euronext in Amsterdam. De groep heeft bijna zeventig dealervestigingen, van de vijf clusters Mercedes & Chrysler, Opel & Fiat & Alfa Romeo, Ford & Land Rover & Volvo, Renault en Volkswagen & Audi. Daarnaast is het actief in wagenparkbeheer, dealerlease, autoverhuur, autoschadeherstel en het inrichten van bedrijfswagens.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.