Kwik-Fit pakt kosten tussendoor-werk aan

Redactie Redactie
• Laatste update:

Deze abonnementkosten lijken op zich al scherp gecalculeerd, maar daar komt nog eens bij dat leasemaatschappijen extra besparingen boeken doordat ze hun proceskosten (autorisatie, afhandeling facturen) verlagen, zegt fleetsales director Pieter Bikker.

Betekent de scherpe prijsstelling van Fit-to-Go dat Kwik-Fit z’n rendement opoffert om zo de leasemarkt aan zich te binden? “We willen hiermee iets doorbreken, namelijk de automatische gang van de berijder naar de dealer”, aldus Bikker. Hij verwacht dat binnen een jaar twintig procent van de circa 600 duizend lease-auto’s in Nederland (personen- plus bestelauto’s) gebruik gaat maken van Fit-to-Go.

Zie verder Automotive 13, die volgende week donderdag verschijnt.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Kwik-Fit pakt kosten tussendoor-werk aan | Automotive Online

Kwik-Fit pakt kosten tussendoor-werk aan

Redactie Redactie
• Laatste update:

Deze abonnementkosten lijken op zich al scherp gecalculeerd, maar daar komt nog eens bij dat leasemaatschappijen extra besparingen boeken doordat ze hun proceskosten (autorisatie, afhandeling facturen) verlagen, zegt fleetsales director Pieter Bikker.

Betekent de scherpe prijsstelling van Fit-to-Go dat Kwik-Fit z’n rendement opoffert om zo de leasemarkt aan zich te binden? “We willen hiermee iets doorbreken, namelijk de automatische gang van de berijder naar de dealer”, aldus Bikker. Hij verwacht dat binnen een jaar twintig procent van de circa 600 duizend lease-auto’s in Nederland (personen- plus bestelauto’s) gebruik gaat maken van Fit-to-Go.

Zie verder Automotive 13, die volgende week donderdag verschijnt.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.