Dispatch komt met Lease Portal

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dispatch gaat iets dergelijks nu ook aanbieden aan partijen die betrokken zijn bij schadeherstel aan lease-auto’s. Het systeem wordt daarvoor in één belangrijk opzicht gewijzigd: er komt ‘aan de voorkant’ een speciale leasemodule bij. Dispatch-directeur Eric ten Bensel: “Zodra de klant zich met zijn schadeauto meldt, kan de schadehersteller een dossier aanmaken met daarin een voorcalculatie, foto’s en opmerkingen, waarna hij dit aan de leasemaatschappij kan aanbieden. Die kan vervolgens ja of nee zeggen en aangeven of er al dan niet een expert naar toe moet. En dat allemaal met één druk op de knop.”

Dispatch werd aanvankelijk opgezet door Achmea Schadeservice. Vorig jaar werd het bedrijf verzelfstandigd, waarbij de verzekeraars Interpolis en Univé aandeelhouder werden naast Achmea. Onlangs betrok het in Apeldoorn een eigen pand.

Zie Automotive 11 (3 juni a.s.) voor meer informatie over dit onderwerp.< i>

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Dispatch komt met Lease Portal | Automotive Online

Dispatch komt met Lease Portal

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dispatch gaat iets dergelijks nu ook aanbieden aan partijen die betrokken zijn bij schadeherstel aan lease-auto’s. Het systeem wordt daarvoor in één belangrijk opzicht gewijzigd: er komt ‘aan de voorkant’ een speciale leasemodule bij. Dispatch-directeur Eric ten Bensel: “Zodra de klant zich met zijn schadeauto meldt, kan de schadehersteller een dossier aanmaken met daarin een voorcalculatie, foto’s en opmerkingen, waarna hij dit aan de leasemaatschappij kan aanbieden. Die kan vervolgens ja of nee zeggen en aangeven of er al dan niet een expert naar toe moet. En dat allemaal met één druk op de knop.”

Dispatch werd aanvankelijk opgezet door Achmea Schadeservice. Vorig jaar werd het bedrijf verzelfstandigd, waarbij de verzekeraars Interpolis en Univé aandeelhouder werden naast Achmea. Onlangs betrok het in Apeldoorn een eigen pand.

Zie Automotive 11 (3 juni a.s.) voor meer informatie over dit onderwerp.< i>

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

ProMedia Publishers BVWeena 505 B183013 AL RotterdamKVK: 24397131BTW: NL815954530B01info@promedia.nl