1,2,3 haalt De Lage Landen en Arma binnen

Redactie Redactie
• Laatste update:

“Maar niet de laatste keer; er zitten nog een paar leasemaatschappijen aan te komen.”

Volgens Aad van den Oever, bij 1,2,3 verantwoordelijk voor de contacten met de leasemaatschappijen, zijn vooral de haal en breng service, scherpe tarieven en centrale factureren argumenten die de leasemaatschappijen over de streep hebben getrokken. De Lage Landen Translease gaat het nieuwe concept uitgebreid presenteren aan de klanten, vertelt Jeroen Geenen, directeur operations & alliances bij de leasemaatschappij.

1,2,3/// Autoservice startte vorig jaar juni als franchiseconcept voor het ‘betere’ garagebedrijf. Inmiddels bestaat de club uit zestien bedrijven. Het bestuur staat onder toezicht van een driekoppige raad van commissarissen, bestaande uit Frans van Heck, Evert Smits en ex-Bovag bondsvoorzitter John Hoekzema.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

1,2,3 haalt De Lage Landen en Arma binnen | Automotive Online

1,2,3 haalt De Lage Landen en Arma binnen

Redactie Redactie
• Laatste update:

“Maar niet de laatste keer; er zitten nog een paar leasemaatschappijen aan te komen.”

Volgens Aad van den Oever, bij 1,2,3 verantwoordelijk voor de contacten met de leasemaatschappijen, zijn vooral de haal en breng service, scherpe tarieven en centrale factureren argumenten die de leasemaatschappijen over de streep hebben getrokken. De Lage Landen Translease gaat het nieuwe concept uitgebreid presenteren aan de klanten, vertelt Jeroen Geenen, directeur operations & alliances bij de leasemaatschappij.

1,2,3/// Autoservice startte vorig jaar juni als franchiseconcept voor het ‘betere’ garagebedrijf. Inmiddels bestaat de club uit zestien bedrijven. Het bestuur staat onder toezicht van een driekoppige raad van commissarissen, bestaande uit Frans van Heck, Evert Smits en ex-Bovag bondsvoorzitter John Hoekzema.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.