Zimmermans comeback deel 2

Redactie Redactie
• Laatste update:

Daar neemt hij voorlopig de taken waar van Harry van Gameren, die vanwege het bekende ‘verschil van inzicht inzake het te voeren beleid’ niet langer werkzaam is voor de importeur, hoewel zijn vertrek pas officieel wordt op 1 januari aanstaande.
Zimmerman keert bij D/C tijdelijk terug op zijn oude stoel. Toen hij daar eind jaren negentig vertrok om met vervroegd pensioen te gaan, ging al snel de telefoon: of hij het in problemen verkerende Auto Recycling Nederland uit de brand wilde helpen. Wat als een blusklus begon, werd een bijna volledige nieuwbouw die een paar jaar in beslag nam. Maar dit voorjaar nam Zimmerman dan toch eindelijk écht afscheid van het werkzame deel van zijn leven. Dacht hij.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.