Vialle en BK: garantie op autogas

Redactie Redactie
• Laatste update:

“Wij garanderen leasemaatschappijen dat een voorcalculatie die ze maken op een auto met gasinstallatie gelijk is aan de nacalculatie”, zegt directeur Peter Rutten van Vialle. “Alle bijkomende kosten van reparatie en vervangend vervoer zijn voor onze rekening, en dit gedurende de leaseperiode, zelfs tot vier jaar.” Eenvoud en helderheid zijn de begrippen waar het gasFX-programma om draait. Zo is ook de prijs van de gasinstallaties vereenvoudigd: alle installaties zijn Vialle LPi-systemen. De prijs, inclusief inbouw, garantie en service is € 1.895. Ongeacht het type auto of het aantal cilinders.
GasFX is in eerste instantie gericht op de zakelijke automarkt. Vialle en BK-Gas zijn al met diverse fleetowners en leasemaatschappijen in gesprek. “Wat belangrijk is, is dat fleetowners weer een keuzemogelijkheid krijgen”, zegt Hans Verhoeven van BK-Gas. “Ze kunnen het risico in de samenstelling van hun wagenpark spreiden.”
De afgelopen jaren is het aandeel autogas in de nieuwe afleveringen dramatisch gedaald. Voor een aantal typische autogas-merken is dit jaar het aandeel autogas ten opzichte van vorig jaar bijna gehalveerd.
Zie verder Automotive 20, die aanstaande donderdag verschijnt.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.